Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Κωλοτούμπα της ΠΑΕ Ηρακλής















Φαίνεται πως ξαφνικά αλλάξανε τα πλάνα της ΠΑΕ Ηρακλής & δίνει εισιτήρια στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας. Εκεί που ξεκινάει τη Superleague με επίσημη ανακοίνωση μη διάθεσης εισιτηρίων σε αντίπαλη ομάδα στους εντός έδρας αγώνες, τις επόμενες αγωνιστικές μετά τη πρεμιέρα υποδέχεται 1500 οπαδούς της Λάρισας στις 19/9 και 700 της Καβάλας σήμερα. Έπρεπε μήπως να περάσει ο πρώτος αγώνας της φετινής season στο Καυτατζόγλειο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό προκειμένου να το ξανασκεφτούν οι παράγοντες του Γηραιού;

Τέτοιου είδους κωλοτούμπες δεν εκφράζουν σοβαρότητα και επρόκειτο μάλλον για εσκεμμένη κίνηση ώστε να μην βρεθούν στο γήπεδο 2000 οπαδοί του Ολυμπιακού όπως συμβαίνει τα περισσότερα χρόνια. Ήταν προτιμότερο να είχε ανακοινωθεί πως πάρθηκε μια μεμονωμένη απόφαση του Ηρακλή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και πως σε κάθε αγωνιστική το ενδεχόμενο υποδοχής φιλοξενούμενων οπαδών θα εξεταζόταν ξεχωριστά. Η απαγόρευση διάθεσης εισητηρίων στους φιλοξενούμενους είναι καλώς ή κακώς δικαίωμα των ΠΑΕ. Όχι όμως να εκδίδεται μια απόφαση που αναφέρεται στο σύνολο της ποδοσφαιρικής χρονιάς και στην αμέσως επόμενη αγωνιστική να αλλάζει χωρίς κάποια σοβαρή δικαιολόγηση. Σκοπός είναι σε κάθε αγώνα, με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας, να υπάρχουν οπαδοί και από τις δύο πλευρές του γηπέδου. Ας μην έχουμε συχνά τέτοια φαινόμενα μεροληπτικής στάσης και να προσπαθήσουν επιτέλους πραγματικά όλες οι ΠΑΕ τόσο για την ελεύθερη μετακίνηση οπαδών όσο και για την ασφάλεια αυτών.

3 σχόλια:

  1. kompleksikoi kai autoi opws oloi tous..gia uto mai zwi fapa ksapla kai gkoal...gate 7 red fanatics

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανεις δε θελει τον Ολυμπιακο με τον κοσμο στο πλευρο γιατι ξερουν...
    Ειδαμε ολοι πως επαιξε η ομαδα το Σαββατο με τον πυρινο αυτο κοσμο στο πλευρο της!Πρεπει να ειμαστε διπλα στην ομαδα ολοι, ειδικα τωρα στο νεο της ξεκινημα, και να τη στηριξουμε οσο μπορουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή