Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

The Hangover 2





H ταινία ''The Hangover 2'' είναι η συνέχεια της επιτυχημένης κωμωδίας του 2009 , που γράφτηκε στην ιστορία ως η κωμωδία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών (στην κατηγορία των R rated ταινιών) και απέσπασε τη χρυσή σφαίρα καλύτερης κωμωδίας.

Οι ομοιότητες με το πρώτο φιλμ είναι πολλές , κινείται στους ίδιους ρυθμούς με τρελές καταστάσεις , πολύ γέλιο και τον ένα και μοναδικό Zach Galifianaki.To αστείο είναι οτι δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα. Δεν χρειάζεται να ανοίξει το στόμα του , εσύ γελάς. Αν και οι σεναριογράφοι επέλεξαν να ακολουθήσουν την ίδια τακτική , τελειώνει η ταινία και ανυπομονείς για το τρίτο.
Ολα αυτά βέβαια , μόνο αν απόλαυσες το Hangover 1 , γιατί αν ήσουν από τους λίγους που δεν τους άρεσε , το sequel θα το μισήσεις.

Δύο χρόνια μετά τα γεγονότα στο Las Vegas , οι τέσσερις φίλοι ταξιδεύουν στην εξωτική Ταιλάνδη για το γάμο του Stu. Μετά από όσα συνέβησαν στο Las Vegas , ο Stu δεν θέλει να το διακινδυνεύσει και επιλέγει να παραθέσει ένα υποτονικό προγαμήλιο γεύμα , αντί για ένα ξέφρενο bachelor party. Ωστόσο , τα πράγματα παίρνουν αναπάντεχη τροπή.
Πάλι ξυπνάνε και δεν θυμούνται τη προηγούμενη βραδιά , αυτή τη φορά χάνουν τον αδερφό της αρραβωνιαστικιάς του Stu (Ed Helms) στη Bangkok , το χαμένο δόντι του αντικαταστείται με τα χαμένα μαλλιά του Alan (Zach Galifianakis). Επίσης υπάρχει ένα συμπαθέστατο και ταλαντούχο μαιμουδάκι αντι για τίγρη και γενικά η παρέα του Bradley Cooper ζει ένα deja vu...





Σκηνοθεσία: Todd Phillips
Σενάριο: Graig Mazin
Scott Armstrong
Jon Lucas
Scott Moore
Πρωταγωνιστούν: Bradley Cooper...Phil
Zach Galifianakis...Alan
Ed Helms...Stu
Justin Bartha...Doug
Παραγωγή: Daniel Goldberg
Todd Phillips
Διάρκεια: 102'

Μουσική: Christophe Beck

Φωτωγραφία: Lawrence Sher


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου