Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο Άρχοντας της Φάρσας!


















Για ακόμη μία φορά επιλέξαμε να αφήσουμε στην άκρη δελτία ειδήσεων, επικαιρότητα και όλα τα στραβά, για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερο γέλιο! Παρουσιάζουμε λοιπόν τον "Άρχοντα της Φάρσας", το όνομα του οποίου δεν είναι άλλο παρά Remi Gaillard!

Είναι σίγουρα θρασύς, προκλητικός και συχνά παράνομος, αλλά αρέσει σε όλους... Οι φάρσες του Remi Gaillard κάνουν θραύση στο διαδίκτυο, οι φανατικοί οπαδοί του αυξάνονται με τρελούς ρυθμούς και εκείνος φροντίζει να εκπλήσσει διαρκώς!
Είναι ιδιοκτήτης των sites nimportequi.com και whoever.tv, στα οποία δημοσιεύει βίντεο με αστείες φάρσες που έχει στήσει.

Ο 34χρονος Γάλλος έγινε γνωστός το 2002, όταν κατάφερε να εισβάλει στα αποδυτήρια της Λοριάν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τη κατάκτηση του Κυπέλλου της Γαλλίας. Ο Gaillard είχε ντυθεί με την εμφάνιση της Λοριάν και συμμετείχε μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας στο "γλέντι" για την απίστευτη επιτυχία.




Οι μεταμφιέσεις του Gaillard αποτέλεσαν μόνιμο θέμα έμπνευσης για τον Γάλλο. Έκτοτε έχει επαναλάβει τη συγκεκριμένη φάρσα από αγώνα της Εθνικής Χάντμπολ της Γαλλίας, μέχρι και σε τουρνουά bodybuilding. Αγαπημένο μέρος για τις φάρσες του Γάλλου αποτελούν τα ασανσέρ, με τον Gaillard να ετοιμάζει απίστευτες εκπλήξεις στους ανυποψίαστους πολίτες που θέλουν να τα χρησιμοποιήσουν Ωστόσο, οι "φάρσες" που κλέβουν την παράσταση είναι και αυτές που συμμετέχουν οι εκατοντάδες φίλοι-εθελοντές.

Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζονται άλλα λόγια για το συγκεκριμένο τύπο!

Ας "μιλήσουν" τα παρακάτω βίντεο:


Ο ROCKY-Remi σε σκληρή προετοιμάσία..




Το "δέκαθλο"




Το τρελό καγκουρό!




Η "κοτοπουλοκηδεία"





Στους δρόμους ως " Mario Kart"




ΑγιοΒασίλης!




Ταρζάν στο ζωολογικό κήπο




Fuck Christmas!





Νυκτερίδας




Pizza Delivery στα χελωνονιντζάκια!



"Το κύπελλο των ηλιθίων"



Κάνοντας ενόργανη γυμναστική




Το σαλιγκάρι!





& οι φάρσες του Remi είναι ατελείωτες.... Δεν υπάρχει το παλικάρι!


Περισσότερα βίντεο και πληροφορίες στο http://www.nimportequi.com/en/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου