Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Μουσική για Κάθε Στιγμή










Υπάρχουν στιγμές και φάσεις, που πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε ένα ή περισσότερα τραγούδια να μας εκφράζουν. Έτσι, παίζουν ακατάπαυστα είτε στον υπολογιστή, είτε στο mp3 είτε στο ίδιο μας το μυαλό. Μόλις είχαμε μια πολύ όμορφη νύχτα, μόλις γυρίσαμε κατάκοποι από την σχολή, την δουλειά ή το σχολείο, μόλις νίκησε ή έχασε η ομάδα μας, μόλις πήγαμε ή γυρίσαμε από το γυμναστήριο. Αυτές είναι καταστάσεις που ο καθένας μας ζει και αντιλαμβάνεται με ένα δικό του, μοναδικό τρόπο. Τα τραγούδια που ακούμε, δεν είναι κάτι άλλο από αυτό που βιώνουμε, νιώθουμε και θέλουμε στον εξωτερικό και τον εσωτερικό μας κόσμο.
   
Όμως, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν πολλά τραγούδια που θα μπορούσαν να μας εκφράσουν αυτή την στιγμή, αλλά δεν έχουμε ούτε καν ιδέα ότι υπάρχουν. Πλέον, υπάρχει όμως η δυνατότητα να τα βρεις:
www.stereomood.com & www.musicovery.com. Πρόκειται για δυο ιστοσελίδες που απλά δηλώνεις τι κάνεις, ή τι νιώθεις αυτή την στιγμή και σου αναπαράγουν μια προτεινόμενη λίστα. Ίσως υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες ιστοσελίδες, που προσωπικά δεν γνωρίζω να προτείνω. Αυτές οι δυο πάντως είναι πραγματικά ενδιαφέρουσες και όσο για το ποια  είναι πιο εύχρηστη ή αντιπροσωπευτική, είναι καθαρά θέμα προσωπικής σας επιλογής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου