Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Conviction
















Είδος ταινίας :Δράμα


Η δύο φορές βραβευμένη Hilary Swank μετά το Amelia και την απογοήτευση του κοινού της εμφανίζετε δυναμικά στο Conviction αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Το Conviction είναι μια αληθινή ιστορία με δύο άψογες ερμηνείες Hilary Swank, Sam Rockwell, που καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει η απεριόριστη αγάπη και η απόλυτη αφοσίωση που τρέφει μια αδελφή για τον αδελφό της.

Όλα συνέβησαν στην Μασαχουσέτη το 1983 όταν ο Κenny Waters (Sam Rockwell) καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τον φόνο της Katharina Brow. Η αδελφή του Betty Anne Waters (Hilary Swank), μια εργαζόμενη μητέρα δύο αγοριών πιστεύει ακλόνητα στην αθωότητα του Kenny και βάζει στόχο να τον δικαιώσει αντιμετωπίζοντας το δικαστικό σύστημα. Έχοντας εξαντλήσει κάθε προσπάθεια για την υπερασπισή του, αποφασίζει να μπει στην νομική σχολή και να τον εκπροσωπήσει η ίδια

Την ταινία σκηνοθέτησε ο Tony Goldwyn (the last kiss),Το σενάριο υπογράφει η Pamela Gray (a wolkink on the moon) και πρωταγωνιστούν ακόμη οι ηθοποιοί: Hilary Swank, Sam Rockwell, Minnie Driver, Melissa Leo, Clea Duvall, Juliette Lewis και Loren Dean.

Το Conviction προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2010 με την πρωταγωνίστρια μας να διεκδικεί στα βραβεία SAG το Όσκαρ καλύτερης ερμηνείας το οποίο έχασε από την Natalie Portman (Black Swank).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου