Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Just go with It



Η Jennifer Aniston συναντά τον Adam Sadler και μας προσφέρουν μιάμιση ώρα χαλάρωσης.Αν και η συνταγή στις κωμωδίες είναι λίγο πολύ η ίδια, σε αυτήν εδώ φένεται να είναι επιτυχημένη.Είναι μια προσεγμένη παραγωγή με ωραίες και αστείες ατάκες που καταφέρνουν να σου κρατήσουν το ενδιαφέρον έστω και αν έχεις μαντέψει το τέλος της ταινίας στο πρώτο κιόλας εικοσάλεπτο.Αν θέλετε να δείτε κάτι ανάλαφρο και να περάσετε καλά την συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Για να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του,το μόνο που χρειάζεται είναι μια σύζυγο για ενοικίαση.Ο Danny(Adam Sadler) σκοπεύει πράγματι να παντρευτεί όμως ο γάμος ακυρώνεται. Tην ίδια βραδιά κι ενώ ο Danny έχει ξεχάσει να βγάλει την βέρα του, γνωρίζει μια νεαρή κοπέλα που του φέρεται ιδιαίτερα φιλικά γιατί τον θεωρεί παντρεμένο άρα ακίνδυνο. Έτσι του έρχεται η ιδέα να χρησιμοποιήσει τη βέρα για να φλερτάρει χωρίς να ξαναπληγωθεί ποτέ. Όλα αυτά μέχρι να γνωρίσει την γυναίκα των ονείρων του στο πρόσωπο της Palmer, την οποία υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη Brooklyn Decker. Ο Danny δεν βρίσκει το θάρρος να της πει την αλήθεια και έτσι βάζει στο κόλπο τη βοηθό του Katherine(Jenifer Aniston), που εμφανίζεται σαν υποτιθέμενη σύζυγος.Αν και η ίδια δεν εγκρίνει την στάση του, δουλεύουν μαζί χρόνια και έχουν μια πολύ ξεχωριστή φιλία.Δεν της λέει ποτέ ψέμματα και είναι η μόνη που τον ξέρει πραγματικά. Όμως το ένα ψέμα οδηγεί σε επόμενο ακόμη μεγαλύτερο ψέμα σαν παιχνίδι ντόμινο. Έτσι ο Danny αναγκάζεται να ''υοθετήσει'' τα πραγματικά παιδιά της Katherine, και πριν καλά το καταλάβει βρίσκεται με μια ψεύτικη σύζυγο, δύο ψεύτικα παιδιά και έναν πραγματικό ξάδελφο στη Χαβάη, μόνο και μόνο για να πείσει την Palmer ότι δεν είναι ο τύπος της μιας βραδιάς. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, εκεί συναντούν μια παλιά ''φίλη'' της Katherine, την Devlin(Nicole Kidman) και τότε τα ψέμματα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο.Αληθινά!

To Just go with it είναι μια ρομαντική κωμωδία και έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 10.03.11 με τον τίτλο σύζυγος για ενοικίαση. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Dennis Dugan και παίζουν οι Adam Sadler,Jennifer Aniston,Brooklyn Decker,Nicole kidman,Nick Swardson,Bailee Madison και ο Griffina Gluck. (Διάρκεια:117')




Τα νεότερα μέλη της κινηματογραφικής παρέας, σε μια συνέντευξη μας περιγράφουν επίσης τις καλύτερες αναμνήσεις από τα γυρίσματα.Δεν μπορείς να το πείς αυτό δουλειά, να περνάς τρείς ώρες στην πισίνα για μια σκηνή, να καβαλάς άλογα και να κάνεις καγιάκ...στη Χαβάη.Ηταν τρομερά διασκεδαστικό λέει η Bailee Madison που υποδύεται την κόρη της Katherine, Magie.Ο Αdam είναι πολύ αστείος και είναι ωραία να δουλεύεις μαζί του γιατί κάνει συνεχειά πλάκες λέει ο μικρός Griffin Gluck.Οι δύο νεαροί πρωταγωνιστές, μάλιστα έθεσαν και κάποιους δικούς τους όρους στα γυρίσματα.Δεν επιτρέπονται βρισιές.Όποτε κάποιος από τους άλλους ηθοποιούς ακουγόταν να βρίζει, θα έπρεπε να πληρώνει πρόστιμο ανάλογο με τη βρισιά.Το υψηλότερο αντίτιμο ήταν για τη λέξη fuck 10 δόλαρια το κομματι.Τελικά ο κουμπαράς βωμολοχιών της Bailee και του Griffin συγκέντρωσε 1780 δολάρια, τα οποία θα κατατεθούν σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση.





H παραγωγή ξεκίνησε στο Los Angeles, για να μεταφερθεί πολύ σύντομα στα νησιά maui και kauai στο αρχιπέλαγος της Χαβάης.Αναζητώντας το μοναδικό resort, κατέληξαν στο ξενοδοχείο Grans wailea στο maui, ίσως το μεγαλύτερο ξενοδοχείο με ένα τεράστιο σύμπλεγμα από πισίνες και κατάφεραν να κλείσουν ένα μέρος για τα γυρίσματα χωρίς να χαλάσουν τις διακοπές των παραθεριστών.Μετά από τέσσερις βδομάδες η ομάδα μεταφέρθηκε στο kauai κυρίως λόγω του καταράκτη του.Βέβαια τίποτα στην πραγματικότητα δεν είναι τέλειο...Η ζούγκλα γύρω από τον καταράκτη έπρεπε να τονωθεί με περισσότερα φυτά και να ενισχυθεί με την χρήση τεχνιτών βραχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου